ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Η εταιρεία Belegris & Partners Co δραστηριοποιείται από το 2007 στον χώρο των μελετών τεχνικών έργων καθώς , στην υλοποίηση ολοκληρωμένων projects  επαγγελματικών χώρων καθώς και στην διαχείριση ακινήτων. 

Η επιστημονική κατάρτιση όλων των συνεργατών αλλά και το πάθος για δημιουργία, είναι τα χαρακτηριστικά που μας ενώνουν και  δίνουν την δυνατότητα να υλοποιούμε αυτό που εσείς οραματίζεστε. Η εμπειρία μας στον χώρο εξασφαλίζει τις βέλτιστες δυνατές λύσεις για εσάς. Η ομάδα μας πλαισιώνεται συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιος πάθος για δημιουργία και ποιόητα. 

ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Βρισκόμαστε εδώ για να σας προσφέρυμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις.

Μιχάλης Μπελέγρης

Civil Engineer A.U.Th.

Ο Μιχάλης Γ. Μπελέγρης είναι Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. Γεννήθηκε στην Χίο το 1983, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον κατασκευαστικό τομέα και στις σύμμεικτες κατασκευές σκυροδέματος και δομικού χάλυβα. Ο ιδρυτής της εταιρείας Belegris & Partners Co , zει και εργάζεται στην Χίο από το 2006, έχοντας συμμετοχή σε κοινωνικές και επαγγελματικές συνέργειες. 

Βασιλική Λιούμη

Project Manager | University of the Aegean

Η Βίκυ Λιούμη είναι Μηχανικός Οικονομίας και Διοίκησης και αποτελεί μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2019. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με εξειδίκευση στη χρηματοοικονομική και διοίκηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων, ενώ είναι και υποψήφια διδάκτορας του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αποτελεί μέλος της Belegris & Partners Co από το 2012 , έχοντας την ευθύνη του συντονισμού της εταρείας. 

Msc Electrical & Computer Engineer | U. Th.

Ο Παναγιώτης Β. Παππάς - Βαφιάς, είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός  υπολογιστών απόφοιτος του Π.Θ. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην ανάλυση και διαχείριση ενεργειακών συστημάτων. Αποτελεί μέλος της Belegris & Partners Co από το 2019 έχοντας αναλάβει την ευθύνη του τμήματος ηλεκτομηχανολογικού εξοπλισμού και της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων. 

Civil Engineer | Cardiff University

Ο Χριστόφορος Φαφαλιός είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του τμήματος Building Energy & Environmental Performance Modeling του Πανεπιστημίου του Cardiff. Αποτελεί μέλος της ομάδας μηχανικών Belegris & Partners Co από το 2020. 

Ρόζα - Σταματία Γδύση

Architect Engineer | E.M.Π.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ. Γεννήθηκε στη Χίο το 1990. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της είχε ενεργή συμμετοχή τόσο σε ερευνητικά έργα όσο και σε εικαστικές εκδηλώσεις του ΕΜΠ. Έχει ειδίκευση στην αποκατάσταση και επανάχρηση κτιρίων. Αποτελεί μέλος της ομάδας μηχανικών Belegris & Partners Co από το 2020.