ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Βρισκόμαστε εδώ για να σας προσφέρυμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις.

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Καλωσορίσατε στην Belegris & Partners Co!

Από το 2007, η Belegris & Partners Co αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος στον χώρο των τεχνικών μελετών και της υλοποίησης ολοκληρωμένων επαγγελματικών projects, καθώς επίσης και στη διαχείριση ακινήτων. Η επιστημονική κατάρτιση και το πάθος για δημιουργία είναι οι αξίες που διακρίνουν τους συνεργάτες μας, ενώ η εμπειρία μας στον τομέα εξασφαλίζει τις βέλτιστες δυνατές λύσεις για εσάς.

Στην Belegris & Partners Co, πιστεύουμε στη δύναμη της ομαδικής εργασίας. Η ομάδα μας αποτελείται από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και άλλους εξειδικευμένους επαγγελματίες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για δημιουργία και ποιότητα. Κάθε μέλος της ομάδας μας φέρνει μοναδικές δεξιότητες και εμπειρίες στο τραπέζι, ενώ η αμοιβαία μας συνεργασία επιτρέπει τη δημιουργία εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τα μέλη της ομάδας μας και να επισκεφθείτε τα σχέδια και τα έργα που έχουμε υλοποιήσει με πάθος και δέσμευση. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα κάθε επιχειρηματικό ή προσωπικό σας όραμα.

Είμαστε εδώ για εσάς, στην Χίο και την Αττική, έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό και αξέχαστο.

Με εκτίμηση, Η ομάδα της Belegris & Partners Co


Μιχάλης Μπελέγρης

MSc Civil Engineer A.U.Th. 

Ο Μιχάλης Γ. Μπελέγρης είναι Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. Γεννήθηκε στην Χίο το 1983, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον κατασκευαστικό τομέα και στις σύμμεικτες κατασκευές σκυροδέματος και δομικού χάλυβα. Ο ιδρυτής της εταιρείας Belegris & Partners Co , zει και εργάζεται στην Χίο από το 2006, έχοντας συμμετοχή σε κοινωνικές και επαγγελματικές συνέργειες. 


Βασιλική Λιούμη

Project Manager | University of the Aegean

Η Βίκυ Λιούμη είναι Μηχανικός Οικονομίας και Διοίκησης και αποτελεί μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2019. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με εξειδίκευση στη χρηματοοικονομική και διοίκηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων, ενώ είναι και υποψήφια διδάκτορας του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αποτελεί μέλος της Belegris & Partners Co από το 2012 , έχοντας την ευθύνη του συντονισμού της εταρείας. 

Msc Electrical & Computer Engineer | U. Th.

Ο Παναγιώτης Β. Παππάς - Βαφιάς, είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός  υπολογιστών απόφοιτος του Π.Θ. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην ανάλυση και διαχείριση ενεργειακών συστημάτων. Αποτελεί μέλος της Belegris & Partners Co από το 2019 έχοντας αναλάβει την ευθύνη του τμήματος ηλεκτομηχανολογικού εξοπλισμού και της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων. 


Civil Engineer | Cardiff University

Ο Χριστόφορος Φαφαλιός είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του τμήματος Building Energy & Environmental Performance Modeling του Πανεπιστημίου του Cardiff. Αποτελεί μέλος της ομάδας μηχανικών Belegris & Partners Co από το 2020. Ηρώ Τσιρπανλή

Graduate Of The University Of The Aegean

Η Ηρώ Τσιρπανλή είναι τελειόφοιτη του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σπουδάζει στο τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης της Χίου,  με εξειδίκευση στον τομέα Μηχανικής της Διοίκησης. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από Βέροια.  Από το 2015 ζει στη Χίο και αποτελεί μέλος της Belegris & Partners Co από το 2020.


Νατάσα Καζολέα

Χωροτάκτης Μηχανικός 

Η Νατάσα Καζολέα είναι απόφοιτη  του Πανεπιστημίου Ξάνθης. Σπουδάζει στο τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και εντάχθηκε στην ομάδα της   Belegris & Partners Co από το 2023, ως site manager και στην συνέχεια ως μέλος του τμήματος Engineering.