Ανακαίνιση διαμερίσματος | Νεα Σμύρνη

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Νέα Σμύρνη | Αττικής 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ :

Μιχάλης Μπελέγρης | Τσιρπανλή Ηρώ | Καζολέα Νατάσα

ΕΤΟΣ: 

2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αποκαταστάσεις Κτηριών 

ΚΛΙΜΑΚΑ:

80 τ.μ.

Η Belegris & Partners Co φέρνει την αίσθηση της ποιότητας και την αρτιότητα της αρχιτεκτονικής ανακαίνισης στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, Αττικής. Μετά από δεκαετή επιτυχημένη πορεία στο νησί της Χίου, επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και στην περιοχή της Αττικής.

Το ακίνητο του 1980 αναδείχθηκε μέσα από την επιμέλεια της Belegris & Partners Co σε έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο..

Η Belegris & Partners Co ανέλαβε με υπευθυνότητα το σχεδιασμό και την εκτέλεση των εργασιών, επικεντρώνοντας στην επίτευξη ενός σύγχρονου και λειτουργικού χώρου. Το ακίνητο εξοπλίστηκε με σύγχρονα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού της εταιρείας Rehau, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον πάντα ευχάριστο και φιλόξενο.

Η ανακαίνιση περιλάμβανε επίσης την τοποθέτηση νέων δαπέδων, η αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων με προδιαγραφών υψηλής ποιότητας, εγκατάσταση νέου συστήματος ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα καθώς και την κατασκευή κρυφών φωτισμών που δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα.Οι εσωτερικοί χρωματισμοί πραγματοποιήθηκαν με χρώματα της εταιρείας vitex ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο εφαρμογής τους. 

Η οροφή του διαμερίσματος στεγανοποιήθηκε και θερμομονώθηκε για την ελαχιστοποίηση των ενεργειακών απωλειών και την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Το σύστημα ψύξης θέρμανσης τροφοδοτείται από την αντλία θερμότητας Therma V της εταιρείας LG, ενώ η παροχή Ζεστού Νερού Χρήσης (Ζ.Ν.Χ.) γίνεται από boiler τριπλής ενέργειας, είτε από ηλιακό κάτοπτρο, είτε από την αντλία θερμότητας, είτε από ηλεκτρικό ρεύμα.  

Η Belegris & Partners Co, με την εμπειρία της και το όραμά της, ολοκλήρωσε αυτό το έργο εντός μόλις 60 ημερών, προσφέροντας έναν πραγματικά εντυπωσιακό και λειτουργικό χώρο στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης.

Ελάτε να ανακαλύψετε τον κόσμο της ποιοτικής  ανακαίνισης με την Belegris & Partners Co - εκεί όπου η αισθητική συναντά τη λειτουργικότητα, και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.