ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ - ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ 

2020-03-23

Σε ισχύ έχει τεθεί από τις 06:00 της Δευτέρας 23 Μαρτίου η απαγόρευση κυκλοφορίας πλην των παρακάτω εξαιρέσεων για όλους του κατοίκους της Ελληνικής Επικράτειας. 

Η εταιρεία μας με υπευθυνότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενημερώνει για την επέκταση του τρόπου εργασίας με γνώμονα την προστασία των πελατών, των συνεργατών και της ομάδας μηχανικών μας. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, μέσα στα πλαίσια των οδηγιών του ΕΟΔΥ. 

Συγκεκριμένα:  

- Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας (0030) 2271 028 040 θα βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία στη διάθεση όλων.

- Με καθοδήγηση των συνεργατών μας, όλες οι επικοινωνίες θα μπορούν να εκτελούνται μέσω τηλεδιασκέψεων, όπως ήδη έχει υλοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα 16-20 Μαρτίου 2020. 

- Μέχρι νεότερης οδηγίας απο τον αρμόδιο φορέα ΕΟΔΥ, συναντήσεις των ενδιαφερομένων ΔΕΝ θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στα γραφεία της εταιρείας μας, θα είμαστε όμως καθ όλη την διάρκεια του περιορισμού στην διάθεση τους μέσω όλων κάθε διαθέσιμης πλατφόρμας (skype, viber, face time κλπ) 

⭕️ Η εταιρεία μας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον προβλεπόμενο καθαρισμό των χώρων της.

⭕️Τα μέλη της εταιρεία μας, που βρίσκονται στις ευπαθείς ομάδες ή έχουν άμεση επαφή με αυτές από σήμερα εργάζονται από το σπίτι, σε πλήρη επικοινωνία και συνεχή επαφή με την ομάδα που παραμένει στα γραφεία μας.

⭕️ Προτεραιότητα μας είναι η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού μας, των οικογενειών τους αλλά και όλων μας των συνεργατών μας.

⭕️ Είμαστε βέβαιοι ότι θα γυρίσουμε σύντομα όλοι στα γραφεία μας δυνατοί, υγιείς και σίγουροι ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να βοηθήσουμε την κοινωνία μας να ξεπεράσει την δύσκολη αυτή περίοδο. 

Η εφαρμογή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας έχει ισχύ μέχρι τις 6 Απριλίου. Έως τότε, η κυκλοφορία των πολιτών θα επιτρέπεται μόνο για τους ακόλουθους λόγους:
α) Μετάβαση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες.
β) Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
γ) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
δ) Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
ε) Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
στ) Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση ή ανάλογες τελετές) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος.
ζ) Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.
η) Εφάπαξ μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας.