ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ & ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 

2019-11-17

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της "Εθνικό Κτηματολογίο Α.Ε." η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή εμπρόθεσμων δηλώσεων παραμένει η 29η Νοεμβρίου 2019 για τον Νομό Χίου. 

Η ΑΑΔΕ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες, να αποστείλει e-mail υπεμνθύμισης για την καταληκτική ημερομηνία καθώς και την δυνατότητα "εμπρόθεσης προσέλευσης". 

Αναγνωρίζοντας ότι η κτηματογράφηση δεν έχει ολοκληρωθεί στο επιθυμητό ποσοστό, αλλά και την αδυναμία το μέτρο της παράτασης να εφαρμόζεται στο διηνεκές, η εταιρεία " Εθνικό Κτηματολογίο ΑΕ" ενεργοποιεί την δυνατότητα "εμπρόθεσμης προσέλευσης". 

Έτσι λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν: 

1. ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΑ τη δήλωσή τους μέσα από την ιστοσελίδα του Κτηματολογίου, www.ktimatologio.gr

2. ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ την πολύωρη αναμονή, εφαρμόζοντας την διαδικασία διαπίστωσης «εμπρόθεσμης προσέλευσης», προκειμένου να ολοκληρώσουν την υποβολή της δήλωση τους σε μεταγενέστερο χρόνο με ραντεβού,

3. ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ δωρεάν υπηρεσίες στα κατά τόπους Γραφεία Κτηματογράφησης από εξειδικευμένους δικηγόρους και τοπογράφους σχετικά με την διαδικασία υποβολής δήλωσης, τα απαραίτητα έντυπα, εντοπισμό, κλπ,

4. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ δωρεάν την υπηρεσία εντοπισμού και οριοθέτησης ακινήτου με χρήση εφαρμογής μέσω έξυπνου κινητού τηλεφώνου

5. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ το πάγιο τέλος σε δόσεις μέσω της χρήσης πιστωτικής κάρτας

6. ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ για περισσότερες πληροφορίες στο 210 6505600 ή στο 1015 και να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "Εθνίκο Κτηματολόγιο Α.Ε. " εδώ 

Η εταιρεία μας Belegris & Partners Co βρισκεται στην διάθεση σας, με καταρτισμένους συνεργάτες για την πλήρη εξυπηρέτησ σας. 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας